Selmer Gruppen opstarter koncernens hidtil største projekt

Selmer Gruppen har netop igangsat jordarbejderne på det der bliver koncernens hidtil største boligprojekt. Projektet er beliggende ved Constantiavej i Hedensted og kommer til at indeholde hele 160 boligenheder når det står færdigt.

Efter en længere udviklingsproces er Selmer Gruppen nu klar til at løfte sløret for det der bliver koncernens hidtil største boligprojekt. Det er dog ikke det sidste projekt af sin størrelse, da selskabet varsler lancering af flere lignende projekter i den kommende tid.

Koncernens hidtil største projekt

Projektet på Constantiavej i Hedensted bliver koncernens hidtil største projekt af sin art. Hele projektområdet omfatter ca. 11 hektar hvor der skal bygges hele 14.437 m2 lejeboliger. Boligenhederne fordeler sig på størrelserne 78, 91 og 98 m2, der opføres som 5 etaper i løbet af de kommende 2 år.

Det store projekt får en god beliggenhed i den østlige del af Hedensted, tæt på naturen, tilkørsel til motorvej og kort afstand til Horsens, Vejle og resten af Trekantområdet. Projektet forventes færdigopført i foråret 2024.

Flere store projekter på vej

Projektet på Constantiavej i Hedensted bliver koncernens hidtil største, men det bliver ikke det sidste store projekt fra Selmer Gruppen. Selskabet forventer nemlig at kunne løfte sløret for flere lignende projekter i den kommende tid.

”Vi har flere lignende projekter i pipelinen som jeg glæder mig til at kunne løfte sløret for. Siden salget af porteføljen til Heimstaden sidste år, har vi arbejdet hårdt på at skabe nye store projekter, og det går rigtig fornuftigt med det.” udtaler Dennis Grünberger, CEO og indehaver, Selmer Gruppen.

Deltager på årets MIPIM messe i Cannes

Selmer Gruppen vil være repræsenteret på dette års MIPIM messe i Cannes i perioden fra den 14. til den 18. marts, og direktøren glæder sig til at møde nye og kendte ansigter på den inspirerende uge i det Sydfranske.

“Vi har mange spændende projekter på vej, så jeg ser frem til en inspirerende uge på messen hvor jeg forhåbentlig får mulighed for at drøfte forskellige samarbejdsmuligheder. “ Afslutter Dennis Grünberger

Kontakt Dennis Grünberger for en mødeaftale på messen.

Læs mere om projektet på Selmer Gruppens LinkedIn her

Læs artikel på Estate Media om projektet her

Artikel fra Ejendomswatch om projektet

Kontakt Dennis Grünberger her