Selmer Gruppen søger jord til nye projekter

Vil du sælge byggejord, eller kender du en der vil? – Kontakt os i dag

Selmer Gruppen søger altid efter jord til nye spændende byggeprojekter. Leder du efter en seriøs, ordentlig og solid køber til din jord? – Kontakt os i dag og hør om dine muligheder.

Det søger vi
Selmer Gruppen køber byggejord der er velegnet til opførelse af rækkehusprojekter eller mindre etagebyggeri og punkthuse. Vores udgangspunkt er, at jordstykket skal være på mindst 10.000 m2 eller kan indeholde mindst 20 boligenheder i et plan. Vi er særligt interesseret i jord omkring de store og mellemstore danske byer, men hører gerne fra dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din jord er interessant for os.

Vi forestår og bekoster udviklingsprocessen
Det koster både tid og penge at udvikle jord til byggeprojekter. Derfor tilbyder vi at forestå og bekoste udviklingen af jorden, herunder myndighedsdialog, udarbejdelse af bebyggelsesplan, evt. kommuneplantillæg og byggeretsgivende lokalplan. Vi har alle kompetencer internt i virksomheden, og kan derfor agere meget hurtigt på forespørgsler og muligheder.

En seriøs, ordentlig og solid samarbejdspartner med lang erfaring
Selmer Gruppen har mere end 20 års erfaring med ejendomsudvikling, herunder omdannelse af landbrugsjord til boligområder, omdannelse af industri- og erhvervsområder til boligkvarterer. Vi udvikler altid kun projekter vi selv vil eje, drive og udleje på lang sigt. Det giver en sikkerhed for at bevare områdets attraktivitet for de eksisterende indbyggere i området. Kontakt os i dag og hør om dine muligheder.

Formidlerhonorar
Kender du nogen i dit netværk som ønsker at sælge byggejord, og kan du sætte os i kontakt med vedkommende? – Vi betaler gerne et honorar for din ulejlighed, hvis det ender med en købsaftale. Ring og hør nærmere.

Se og følg os på LinkedIn her

Se et udpluk af nuværende og tidligere projekter her

Kontakt Dennis Grünberger her

Eksempel på byggegrund

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dennis Grünberger på +45 20 91 50 93 eller dg@selmergruppen.dk