Selmer Gruppen sælger i ny handel endnu et seniorbofællesskab til erfaren investor

Efter succesfuld aflevering af seniorboligprojektet Raunsborg Parken i Hedensted overdrager Selmer Gruppen i samarbejde med Hokton A/S, endnu et projekt med seniorboliger og fælleshus til Koncenton. Køber ser fortsat et stort potentiale for seniorbofællesskaber i landets vækstbyer.

Efter en vellykket proces er der nu sat underskrift på en ny aftale med Koncenton. ”Vi er glade for at skulle levere et nyt og spændende projekt til en erfaren og professionel investor som Koncenton. Vi ser handlen som en bekræftelse på vores gode samarbejde og som en anerkendelse af fagligheden i vores byggerier.” siger Dennis Grünberger.

Første etape bliver et seniorbofællesskab

Projektet med seniorbofællesskab er beliggende på Skærbækvej i Fredericia hvor der i alt er planer om at opføre 127 boliger i 2 etaper på en 78.000 m2 stor grund Selmer Gruppen fik skøde på i marts 2022. Koncenton overtager med handlen første etape som indeholder 32 rækkehuse, 14 fritliggende huse og ét fælleshus. Byggeriet udgør i alt 4.420 m2 fordelt på tre- og fireværelses seniorvenlige boliger alle i ét plan med saddeltag i størrelser på 78, 91 og 98 m2. Foruden fælleshuset etableres der yderligere fællesskabende elementer såsom petanquebane, orangeri og udefitness til gavn for de kommende beboere.

Byggeriet er netop igangsat

Byggetilladelsen til de første 14 ud af i alt 46 boliger er modtaget fra Fredericia Kommune, hvorfor forsyningsværker og jordentreprenører netop er gået i jorden. Det er Selmer Gruppen og Hokton’s fællesejede byggeselskab Selmer Byg A/S der som totalentreprenør skal opføre selve byggeriet, mens ATRA-arkitekter har ageret totalrådgiver. Byggeriet forventes at stå færdigt ultimo 2024.

Fredericia som vækstby i Trekantområdet

Fredericia betegnes af Selmer Gruppen som en særdeles populær og attraktiv vækstby, der har en unik beliggenhed mellem både Kolding, Vejle og Middelfart. ”Vi har satset på Fredericia som med sin attraktive geografiske placering i Trekantområdet og nærheden til motorvejsnettet er særdeles populær blandt lejerne.” siger Jesper Norup.

Tilfredshed med samarbejdet

Koncenton er Danmarks største ejendomsinvestor fire år i træk, og her er man meget tilfredse med samarbejdet med Selmer Gruppen og indkøbet, der rammer lige ned i en markant markedstrend.

”Vi oplever generelt stor interesse for seniorbofælleskaber. Det gælder både hos lejerne og hos investorerne, der kan se, at det her er en attraktiv investeringscase. I vores seniorboligfonde bliver man som investor medejer af en række eftertragtede udlejningsejendomme, som giver et godt afkast baseret på en sund drift,” siger jurist i Koncenton Peter Bredholt Huus.

Om projektet siger han videre:

”Det er et projekt, som passer perfekt til vores koncept. Placeringen i et attraktivt vækstområde er ideel, og de moderne boliger med forskellige fællesskabende elementer passer godt til det, som seniorerne efterspørger i dag. Det gør det til et attraktivt investeringsprojekt,” siger Peter Bredholt Huus.

 

Første spadestik foretaget af Henrik Tang Pedersen,
projektleder hos Selmer Byg A/S

Dennis Grünberger