Nyt boligprojekt på vej i UNESCO-byen Christiansfeld 

Selmer Gruppen har netop igangsat nyt og spændende boligprojekt på storparcel i UNESCO-byen Christiansfeld. Projektet kommer til at indeholde 42 boligenheder og forventningerne er høje.

Efter en længere udviklingsproces er Selmer Gruppen nu klar til at sætte gang i projektet ved Sønderkobbel i Christiansfeld. Projektet med et boligareal på i alt 3.630 m2 får navnet ”Lillekobbel” og kommer til at indeholde 42 boliger til udlejning.

Endnu et projekt i samarbejde med Hokton A/S

Selmer Gruppen har i flere år arbejdet tæt sammen med ejendomsselskabet Hokton, og projektet på Sønderkobbel i Christiansfeld bliver endnu et projekt i rækken af boligprojekter i den konstellation. Projektet opføres af koncernens interne byggeselskab Selmer Byg A/S, der ejes ligeligt af netop Selmer Gruppen og Hokton. Boligerne forventes af stå færdige ved udgangen af 2023.

Christiansfeld har det hele

Boligerne får en god beliggenhed i den østlige del af Christiansfeld, tæt på naturen, med tilkørsel til motorvej og kort afstand til Haderslev og Kolding.

”Vi mener, Christiansfeld er interessant at investere i med sin geografiske placering, med nem adgang til motorvejsnettet og flere større byer inden for rækkevidde. Herudover er der alle hverdagens fornødenheder i byen, såsom indkøb, skole, fritidscenter Cuben og meget mere. Og så er midtbyen jo utrolig smuk.” udtaler Lasse Nybo Kæseler, controller og udvikler i Selmer Gruppen A/S.

Der er med andre ord ”fuld plade” i Christiansfeld i forhold til de ting Selmer Gruppen kigger efter, når der skal vælges placeringer til et nyt projekt. Allerede inden udlejningen er startet op, er der en god søgning mod mere information og tilgang på interesselisten.

Deltager på årets MIPIM messe i Cannes

Selmer Gruppen vil være repræsenteret på dette års MIPIM messe i Cannes i perioden fra den 14. til den 17. marts, og direktør, Dennis Grünberger glæder sig til at møde nye og kendte ansigter i løbet af den inspirerende uge i det sydfranske.

“Vi har flere spændende projekter på vej, så jeg ser frem til en inspirerende uge på messen, hvor jeg forhåbentlig får mulighed for at drøfte forskellige samarbejdsmuligheder.” Afslutter direktør Dennis Grünberger

Kontakt Dennis Grünberger for en mødeaftale på messen.

 

Læs mere om projektet på Selmer Gruppens LinkedIn her

Læs artikel om projektet på Estate Media her

Kontakt Dennis Grünberger her

Foreløbig visualisering af projektet ”Lillekobbel” i Christiansfeld.

Dennis Grünberger