Selmer Gruppen overtager første byggegrund på Sjælland

Selmer Gruppen A/S har med sin faste medinvestor Hokton A/S netop overtaget en 5 hektar stor byggegrund i Pedersborg ved Sorø. Projektet, der understreger koncernens fokus på det Sjællandske marked, kommer forventeligt til at indeholde 42 boligenheder.

Efter nogle måneders intensiv søgning er Selmer Gruppen nu klar til at løfte sløret for sit første opkøb på Sjælland. Opkøbet, der er kommet i stand via mægler, markerer samtidig starten på koncernens strategi om at opbygge en større portefølje af boliginvesteringsejendomme på Sjælland.

Øger sit fokus på Sjællandske provinsbyer

Selmer Gruppen har siden efteråret 2023 søgt og arbejdet målrettet på at finde de helt rigtige byggegrunde på Sjælland. Byggegrunde der skal danne grundlag for koncernens opbygning af en portefølje af boliginvesteringsejendomme i og omkring større provinsbyer på Sjælland. Selskabets første opkøb i denne strategi består af en 5 hektar stor grund med lokalplan til 42 rækkehuse beliggende i Pedersborg ved Sorø. Projektet skal opføres af koncernens interne byggeselskab Selmer Byg A/S der ejes ligeligt af netop Selmer Gruppen A/S og Hokton A/S.

Off-market sag via landsdækkende erhvervsmægler

Byggegrunden der var en off-market sag kom ind via den landsdækkende mæglerkæde Newsec. Erhvervsmægler Mikkel Kronborg repræsenterede sælger i forhandlingen der i sidste ende faldt ud til parternes tilfredshed.

”Vi blev introduceret til grunden i efteråret, og herfra forløb en sædvanlig due diligence på nogle uger. Efter nogle få tilpasninger til aftalegrundlaget, og god dialog via mægleren var vi klar til at slå til.” siger Lasse Nybo Kæseler, udvikler i Selmer Gruppen A/S.

Koncernen er klar til flere opkøb på Sjælland og arbejdet med at finde de rette grunde fortsætter i den kommende tid.

”Vi søger mere aktivt på Sjælland end vi har gjort hidtil og ser det som en naturlig udvidelse af vores geografiske tilstedeværelse.” siger Dennis Grünberger, direktør og indehaver.

Et eksempel på det netværk der skabes på MIPIM

Selmer Gruppen vil være repræsenteret med 4 ansigter på dette års MIPIM messe i Cannes i perioden fra den 12. til 15. marts, og direktør, Dennis Grünberger glæder sig til at møde nye og kendte ansigter på den inspirerende uge i det Sydfranske.

“Sidste år på MIPIM mødte vi Mikkel Kronborg fra Newsec for første gang, så det viser bare at det virker at være med på messen, og at vi efterfølgende kan lave forretninger med hinanden.” siger Dennis Grünberger, og fortsætter ”Vi har også selv flere spændende projekter på vej, så jeg ser frem til årets MIPIM hvor vi forhåbentlig får mulighed for at drøfte forskellige samarbejdsmuligheder.”

Kontakt gerne Dennis Grünberger for en mødeaftale på messen.

 

Følg Selmer Gruppens LinkedIn her

Kontakt Dennis Grünberger her

Pedersborg ligger ved Sorø på Sjælland

Dennis Grünberger