Anders Dam indtræder i bestyrelsen hos Selmer Gruppen A/S

Selmer Gruppen A/S får forhenværende ordførende direktør i Jyske Bank igennem 26 år, Anders Dam, i bestyrelsen. 

”Vi er glade for at en så erfaren person som Anders Dam har sagt ja til at træde ind i vores bestyrelse. Anders Dams viden fra mange år i den finansielle sektor vil kunne bidrage positivt både med brancheindsigt og konkret know how til finansiering af vores fortsatte vækst”, siger Dennis Grünberger, direktør og indehaver af Selmer Gruppen A/S.

 En spændende virksomhed med vækstambitioner

Anders Dam ser frem til at træde ind i bestyrelsen og hjælpe virksomheden videre i den positive udvikling, der har stået på i en årrække. ”Jeg har fulgt Selmer Gruppen gennem mange år som kunde i Jyske Bank og jeg har konstateret, at de har udvist evnen til at balancere søgen efter afkast overfor markeds- og likviditetsrisici. Det har vist sig at være en god strategi, ikke mindst i de seneste år, hvor renter, inflation og nye krav har udfordret ejendomsbranchen.” siger Anders Dam.

Selmer Gruppen A/S

Selmer Gruppen A/S, der har base i Vejle, udvikler, opfører og driver kvalitetslejeboliger over det meste af Danmark. 

Selmer Gruppens primære fokus er udvikling af række- og dobbelthuse i ét og to plan. Selmer Gruppen håndterer både udvikling af ejendomme, hvor lokalplanen skal fastlægges i et tæt samarbejde med de relevante kommuner, ligesom Selmer Gruppen også udvikler og opfører ejendomme, hvor lokalplanen er fastlagt på forhånd.

Koncernens pipeline af nye projekter for de kommende år er betydelig, og Selmer Gruppen forventer at realisere flere projekter på attraktive beliggenheder på Sjælland i de næste år.

I takt med det højere aktivitetsniveau, er Selmer Gruppen i færd med at styrke organisationen på flere centrale områder, der bl.a. særligt skal have fokus på den grønne omstilling og certificering af byggerierne med DGNB eller tilsvarende certificeringer.

Selskabet er ejet af Dennis Hauschild Grünberger (60%) og Jesper Norup (40%).

Om Anders Dam (f. 1956)

1981: Uddannet Cand. Oecon. (Nationaløkonomi)
1987: Cheføkonom i Jyske Bank
1990: Underdirektør i Jyske Bank
1992 – 1995: Direktør i Stibo Datagrafik
1995 – 1997: Medlem af Jyske Banks direktion
1997 – 2023: Ordførende direktør i Jyske Bank

Bestyrelsesposter:

Bestyrelsesmedlem: Jyske Banks Almennyttige Fond
Bestyrelsesmedlem: Jyske Banks Almennyttige Fonds Holdingselskab A/S
Bestyrelsesmedlem: Eurowind Energy A/S
Bestyrelsesmedlem: Selmer Gruppen A/S

I tilfælde af spørgsmål kontakt: Lasse Nybo Kæseler, Medieansvarlig Selmer Gruppen A/S på LNK@Selmergruppen.dk eller +45 25 75 56 36

 

Anders Dam

Dennis Grünberger