Selmer Gruppen støtter Team Rynkeby

Selmer Gruppen har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der cykler til Paris fra den 9. til den 16. juli 2022 til fordel for børn med kritisk sygdom.

Midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden

Til sommer sætter 2.250 Team Rynkeby-ryttere sig i sadlen for at tage turen til Paris for at samle penge ind til fordel for børn med kritisk sygdom.

Alle indsamlede midler går til Børnecancerfondens og Børnelungefondens livsvigtige arbejde for sygdomsramte børn, hvor en stor del af pengene indsamles via sponsorater fra velvillige virksomheder. Derfor har Selmer Gruppen også indgået et guldsponsorat med velgørenhedscykelholdet for 2022.

Et vigtigt formål for virksomheden

”Vi ønsker at støtte op om så vigtigt et formål, idet alle indsamlede penge går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og deres familier via Børnecancerfonden og Børnelungefondens livsvigtige arbejde. Der er behov for at støtte op og rette opmærksomhed til området for at kunne fortsætte den vigtige forskning”, udtaler Dennis Grünberger, CEO & Indehaver Selmer Gruppen.

Han forklarer at formålet og sponsoratet hænger rigtig godt sammen med virksomhedens værdier om ordentlighed og ansvarlighed. ”Vi sætter en stor ære i at levere kvalitet i de ejendomme, vi bygger. Vores lejeboliger skal skabe et trygt hjem for hele familien, også for børnene. Vi er stolte over at bidrage til Team Rynkebys store og vigtige arbejde”, siger Dennis Grünberger.

Fakta om Team Rynkeby i 2022

Team Rynkeby består i år af ca. 2.250 cykelryttere og 360 hjælpere fordelt på 65 hold fra ni lande. Gennem 20 år har Team Rynkeby indsamlet 550 millioner kroner til børn med kritisk sygdom. I 2021 donerede Team Rynkeby 72,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – heraf gik 24 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Læs mere om Team Rynkeby 2022 her

Læs flere nyheder fra Selmer Gruppen her

Følg Selmer Gruppens Linkedin her

Foto: Mikkel Tholstrup Dahlqvist, KommPress

Foto: Mikkel Tholstrup Dahlqvist, KommPress