Selmer Gruppen skal bygge 150 nye rækkehuse i Billund

Selmer Gruppen har netop indgået aftale med Billund Kommune omkring den nye bydel i Billund Syd. Planen indeholder b.la. 150 attraktive rækkehuse til udlejning som Selmer Gruppen skal opføre.

Efter en konstruktiv proces har Billund Kommune netop godkendt planen for det nye boligområde, som kommer til at omfatte ca. 300 nye boliger, herunder 150 rækkehuse til udlejning.

Børnenes hovedstad

Billund betegner sig selv Børnenes Hovedstad, og den nye bydel skal indrettes med henblik på at blive et godt sted at bo for børnefamilier. Eksempelvis anlægges der stier, som forbindes med Billunds eksisterende stinet og dermed forbindelse til Billund By.

Billund Syd, et nyt boligområde syd for Sønderkær Bæk i Børnenes Hovedstad, bliver en ny og spændende bydel, som kombinerer det bedste fra forstaden, det bedste fra naturen og med kort afstand til skole, fritidsaktiviteter og bymidten.

Selmer Gruppen bakker op om forskellighed

Selvom de enkelte områder får en unik karakter, er der samtidig stor fleksibilitet i det enkelte boligområde til eksempelvis at bygge i en eller halvanden etage, med eller uden valmede tage eller i det generelle materialevalg.

”Vi vurderer, at kravene er sammensat på en god måde, så hver enkelt boliglomme får sit eget unikke udtryk. Når der ikke er det samme udtryk i hver eneste boliglomme, gør det området mere attraktivt som helhed. Som investorer ser vi ikke kravene som et problem, men tværtimod som et godt grundlag for at skabe attraktive boligområder og en sikkerhed for vores investering” udtaler Jesper Norup, Selmer Gruppen.

Tilfreds med aftalen og samarbejdet med kommunen

Selmer Gruppen er særdeles tilfreds med samarbejdet med kommunen igennem hele processen, samt den aftale der nu er endelig godkendt af byrådet.

“Vi har i Selmer Gruppen været meget tilfredse med forløbet og samarbejdet med Billund Kommune. De har været særledes proaktive og løsningsorienterede igennem hele processen.” Afslutter Jesper Norup.

Læs Selmer Gruppens pressemeddelelse på LinkedIn her

Læs artikel fra Ejendomswatch her

Læs artikel fra Building Supply her

Illustrationsplan i den vedtagne lokalplan – Billund Kommune